Frederiksberg Finansrådgivning har bedste afkast

Igennem de sidste to måneders turbulente aktiemarkeder har Frederiksberg Finansrådgivning klaret sig relativt godt . Frederiksberg Finansrådgivning har bedste afkast sammenlignet med en række andre globale fonde.

Frederiksberg Finansrådgivning har bedste afkast
Frederiksberg Finansrådgivning har bedste afkast sammenlignet med en række andre forvaltere

Frederiksberg Finansrådgivning har bedste afkast fra årets start til i dag (23.april) med et afkast på -12,2% på den globale indeksportefølje og -11,8% på den bæredygtige indeksportefølje. Det globale aktieindeks, MSCI All Country, har i samme periode haft et afkast på -13,7%.

Formuepleje Penta har haft et afkast på -22% og Formuepleje Safe -16,4%. Både Penta og Safe er ifølge Formuepleje “lavrisikoprodukter”. Men der er ikke meget lavrisiko ved produkterne, når afkast er hhv. -22,0% og -16,4%afkast. Begge produkter er gearede og har et afkastafhængigt honorar på 10%. Jeg skrev et indlæg her på min blog d. 26. februar, hvor jeg advarede mod investeringsforeninger med afkastafhængigt honorar. Det giver forvalteren et stærkt incitament til at tage ekstra meget risiko i sine investeringer, som kan give store tab.

Obligationsinvesteringer har jeg også advaret mod i flere af mine blogindlæg. Obligationer er ekstremt højt prissat og der er derfor stor risiko for negativt afkast på obligationer. Den del af formuen, der ikke har en lang investeringshorisont (4-5 år) skal stå kontant istedet for at blive investeret i obligationsfonde. Investeringer i de mere risikofyldte obligationer, de såkaldte high yield og emerging markets obligationer har givet store tab under Corona-krisen. Formuepleje High Yield Obligationer -15,4% og Formuepleje EM Virksomhedsobligationer -16,10%.

Kontakt Frederiksberg Finansrådgivning for gratis uforpligtende møde

Om os

ETF Investering

Bæredygtig Investering

Kontaktadresse